Vores ferieboliger på Drejø

I 2001 bosatte vi, Ursula, Hanns og vores søn Christian, os på en bondegård på Drejø. Vi restaurerede gården og fandt plads til vores aktiviteter med gartneri, høns, ænder og kaniner. I den forhenværende stald indrettede vi to ferieboliger og et møbelværksted, hvor vi blandt andet arbejder for ”Manufactum” og private kunder.

Under ombygningen gik vi grundigt til værks. For at skabe et sundt boligklima var udgravning, gulvisolering og nyt murværk nødvendigt.

 

 

Detaljer om hus 1 og hus 2

”Hus 1” var færdigt til de første gæster i 2003. Det er indrettet i to etager med plads til 2-5 personer. Det er bygningens sydside, og der er en smuk udsigt over haven, drivhuset, skoven og havet. I baggrunden kan man se Ærø.
I stueetagen forefindes en hyggelig stue og et køkken med alt hvad der til hører. Vi har indrettet huset på hyggeligste vis.


Dertil hører ...

Et komfur til træ, en elektrisk ovn med keramiske kogeplader, et køleskab med frysebox og en kakkelovn. Også i vinterhalvåret er det en særlig oplevelse. I stueplan er der udover stue og køkken et dejligt badeværelse med brusebad og toilet med behagelig gulvvarme.

På første sal forefindes 2 soveværelser med dobbeltsenge (1,80 x 2 m) og et vidunderligt udsyn over havet.
Der er trægulve på begge etager og alt er i øvrigt lavet af naturlige materialer fremstillet på vores møbelsnedkeri.

 

 

 

 

 

Grundplan hus 1

Stueetagen                                                      1. sal

 

 

Grundplan hus 2

Stueetagen                                                      1. sal

 

”Hus 2” er også i to etager og blev færdigt først på sommeren 2005. Det er betydeligt større og byder plads til 2-8 personer. Der er 3 soveværelser med 6 sovepladser. I to af værelserne er der dobbeltsenge (1,80 x 2 m) og det tredje har to 2 enkeltsenge (0,9 x 2 m). Ovenover er der en fin hems til ”små og store” børn med en seng (1.40 x 2 m). I køkkenet er der det samme flotte udstyr som i ”Hus 1” samt en opvaskemaskine. Badeværelset er indrettet med et dejligt badekar og har, som i ”Hus 1” gulvvarme. Ved indgangen til ”Hus 2” er der desuden en stor træterasse og derover en balkon.

 

Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler til fælles afbenyttelse. 

Nåh ja! – radio med CD, TV og DVD er til rådighed. Glem ikke at tage Deres yndlings CD eller film med, det er ikke sikkert at De finder den i vores samling.

 

Lige efter drivehuset er der kun få skridt til den dejligste sandstrand på Drejø. Her ligger vores træjolle med latinersejl, som De kan leje. Dette gælder også cykler. Eller De kan bare blive ved huset, nyde haven og lave grillmad. Måske fanger De en fisk eller får nettet fuldt af rejer. Netop havet rundt omkring Drejø er rent og rigt på fisk.

 

Efter ønske er der årstidens økologiske frugt og grønsager fra vores drivhus og haven. Der er også lam fra øen, kaniner, ænder, fasaner og æg fra vores høns, og naturligvis fisk, friskfanget eller dybfrossen. De skulle også prøve vores jordbær, hindbær, brombær og kirsebærmarmelade samt havtjørnmarmelade, vores specialitet. Til sommer laver vi gerne frisk is . . .

 

 

Rundt omkring alt dette er der stadig megen plads til ro og afslapning, men også til aktiviteter, natur, lys, sol og også strandstormvejr. Vi arbejder selv ude i marken og i haven, i snedkerværkstedet eller befinder os på havet. De er hjertelig velkommen at komme med på en sejltur med vores "Solvej" og opleve Det Sydfynske Øhav.

 

 

På øen er der en enkelt kro og en lille butik med de mest dagligdags ting, og på fastlandet ligger Svendborg, ø-rigets hovedstad. Her er der en køn havn og gode indkøbsmuligheder. Det er også udgangspunkt for udflugter til mange  slotte og museer.

Vores priser 2019 pr. uge lørdag/lørdag 

Periode

I disse uger

Hus 1

Hus 2

A

02 - 18 / 38 - 50

Kr. 4.450,-

Kr. 4.850,-

B

19 - 37 / 51 - 01

Kr. 7.050,-

Kr. 7.800,-

I priserne er dansk moms på 25% samt dejligt sengetøj og håndklæder, strandhåndklæder bedes medbringes. Ved behov kan barnestol og babysseng stilles gratis til rådighed. Forespørg også venligst om ekstraseng. Udgifter til el og brænde afregnes efter opholdet, slutrengøringen beregnes med 740 Kr. i ”Hus 1” og 890 Kr. i ”Hus 2”. 

Og sådan kommer De til Drejø ...

Fra Odense kører toget til Svendborg eller hvis De er i bil kører De af hovedvejen A9 fra Odense. Fra Svendborg sejler færgen ”Højestene” via Skarø til Drejø. Denne tur gennem øhavet er af højeste nydelse. Den aktuelle sejlplan tilsendes gerne. Den findes også på Links. Det er vigtigt at bestille færgeplads i god tid, hvorefter vi gerne tager over for Dem. 

Før ankomsten får De en liste med vores foretrukne madvarer. Så kan ferien begynde med fyldt køleskab. (Senere afregning efter indkøbspris.)

Vi glæder os til at byde Dem rigtig hjertelig velkommen på Drejø.

På gensyn pa Drejø.
Venligste hilsener fra
Ursula, Hanns og Christian


Bækskildegaard Drejø DK    Ursula Weidemann  5700 Svendborg Drejø
Tel.: 63 21 06 21  baekskilde@remove-memail.dk   CVR DK 26899230

Sydbank Svendborg Reg.-Nr. 6840 Konto 10 64 875

Sådan bestiller De

Send os en forespørgsel via vores kontakt formular eller ring til os. 

 

Download vores brochure

brochure_dansk_080125.PDF

1.5 M

Og tilbage . . .

til toppen af Ferieboliger.

Ønsker De at komme helt tilbage til sprogvalget, så klik venligst på BÆKSKILDEGAARD i sidehovedet.

til siden Møbelsnedkeri Interieur Design.

til siden Links.